Halk Atalay'a ders verecek

Halk Atalay

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, AK Parti'nin adayını Beşir Atalay'ın belirlediğini ve halkın Beşir Atalay'a büyük bir ders vereceğini söyledi. Atalay'ın seçtiği adayı çok kolay bir şekilde geçeceklerini belirten Pekdoğan, Başkasının

KENDİ TEŞKİLATINI YOK SAYDI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, kentte bulunan gazetecilerle bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin demokrasiyi hiçe saydığını ve imparatorluk tarafından yönetilmek istendiğini belirten Pekdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın, AK Parti adayını kendi seçtiğini söyledi. Atalay’ın parti il teşkilatını ve seçmenlerini hiçe saydığını belirten Pekdoğan, Beşir Atalay’ı çok kolay geçeceklerini bildirdi. AK Parti’nin adayını Kırıkkale’de görmediklerini belirten Pekdoğan, kendilerinin rakibi olmadığını ve Kırıkkale’nin Beşir Atalay’a büyük bir ders vereceğini iddia etti.

 

BU SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ

Başkasının gölgesinde gezen adamın, gölgesinin olmayacağını belirten Pekdoğan, Kırıkkale’de sağlam aday olarak kendilerini gördüklerini ve 75 gün sonra seçimi kazanacaklarını ifade etti. 10 yıllık süreçte, olduğu yerde bulunduğunu, bulunduğu yerde de tekrar yürüdüğünü belirten Pekdoğan, parti, parti gezmeyip tek partisi olan MHP’den tekrar aday olduğunu kaydetti. 30 Mart’ta belediye burçlarına MHP bayrağını dikeceklerini belirten Pekdoğan, AK Parti’nin büyük bir hezimete uğrayacağını ve yüzde 50 oy bekleyenlerin hüsranla Kırıkkale’den ayrılacağını açıkladı.  Pekdoğan, AK Parti’nin yaptığı anketlerin hepsinin yanlı olduğunu belirtti.

 

BELEDİYENİN 450 MİLYON LİRA BORCU VAR  

Yaklaşık 6 ay Kırıkkale’de ikamet eden mültecilere geçici Türk vatandaşlığı verildiğini belirten Pekdoğan, kent genelinde bulunan 2160 mülteci ile görüştüklerini ve manevi destek verdiklerini kaydetti. Mültecilerin zenginlerin yanında olmadığını belirten Pekdoğan, AK Parti’nin mültecilere el uzatmadığını ve kendilerinin mültecilere önemli destekler verdiğini bildirdi.  Belediye’nin şu an 450 Milyon TL borcunun olduğunu ve kendisinin Başkan olduğu takdirde bu borcu bitirme projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirten Pekdoğan, belediyenin kurumsal bir şirket olarak çalıştırıldığını söyledi.

 

İŞÇİLERİN MAAŞLARINI ÖDEMİYORLAR

Devletin gönderdiği bütçeyi işçileriyle paylaşmayan Kırıkkale Belediyesi’nin çok büyük yanlış yaptığını belirten Pekdoğan, işçilerin alın terinin karşılığının verilmesi gerektiğini kaydetti.

Belediye Başkanlığı döneminde 60 ay boyunca bir fiil maaşları ödediklerini belirten Pekdoğan, işçiye ve memura maaşlarının verilmesinin belediyenin temel görevi olduğunu söyledi.  Çalışanların alnının terinin kurumadan parasının verilmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, hükümette olan bir parti belediyesinin işçiye 13, memura 3 aylık maaş alacağı olduğunu açıkladı. Pekdoğan maaşların zamanında ödenmediğini ve işçinin ve memurun haklarının gasp edildiği ifade etti.

 

 

PROJELER 1 İLE 5 ŞUBAT ARASINDA AÇIKLANACAK

Seçim stratejilerinin ve projelerinin 1- 5 Şubat arasında Gök Düğün Salonunun da 3 boyutlu sinevizyon ekranından açıklanacağını belirten Pekdoğan, kafasında tasarlanan Kırıkkale’nin o gün açığa çıkacağını kaydetti. Bu zamana kadar projeler hakkında hiç konuşmadığını belirten Pekdoğan, projelerin o gün açıklanacağını ve vatandaşların istediği projelerin de seçim propagandası sürecinde değerlendirileceğini ifade etti. Hiçbir zaman yapamayacakları projeleri açıklamadıklarını belirten Pekdoğan, yapacakları işlerin sözünü verdiklerini, uçuk ve yapılmayacak projeleri söylemenin doğru olmadığını söyledi. Pekdoğan, uçuk projeleri açıklayan adayların başarılı olamayacağını bildirdi.

 

BASIN MENSUPLARI ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYOR

10 Ocak çalışan gazeteciler günü ile ilgili de açıklama yapan Pekdoğan, basın mensuplarının sıcakta, soğukta çileli günler geçirdiğini söyledi. Seçim döneminde de basın mensuplarıyla birlikte ortak çalışacaklarını kaydeden Pekdoğan, basın mensuplarına her konuda destek olacaklarını belirtti. Gazetecilerin yanlışların üstüne gitmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, siyasetçilere sorulan soruların net olması gerektiğini ifade etti. Kendilerinin devlet memurluğu yaptığını ve basın mensuplarının da devlet memurluğundan farkı olmadığını belirten Pekdoğan, çalışan gazetecilerin gününü kutladığını kaydetti.

 

ÖĞRETMENİM PARA GÖNDERDİ

Seçim süreci kapsamında en önemli anısını ve kendisini çok şaşırtan olayı anlatan Pekdoğan, ilkokul 5. Sınıftaki öğretmeninin kendisine seçim çalışmalarını yürütmesi için para gönderdiğini söyledi.Ülkenin ve Kırıkkale’nin AK Parti’den kurtulması için bu parayı gönderdiğini, küçük bir not içine yazan öğretmenine teşekkür ettiğini belirten Pekdoğan, en kısa zamanda 45 yıl önce ki günlere dönerek öğretmenini ziyaret edeceğini açıkladı.  Derya Alabalık’ta düzenlenin programın sonunda Pekdoğan gazeteciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  Kahvaltıya MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez Yürütme Kurulu üyesi Halil Öztürk katıldı. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız